Täydennyskoulutusta Jyväskylässä

Aloita kesä saamalla ideoita opettamiseen!

Jyväskylän yliopiston matemaattis-luonnontieteellinen tiedekunta järjestää opettajille käytännönläheisen ja tiedekunnan kärkialoihin perustuvan täydennyskoulutuksen 5.–6.6.2017 Jyväskylässä, Ylistönrinteellä. Tavoitteena on tutustua tiedekunnan huippututkimukseen tarjoten samalla innovatiivisia ja innostavia toimintamalleja matematiikan ja luonnontieteiden opetukseen. Koulutus sisältää sekä luentoja, interaktiivisia workshoppeja että laboratoriokierroksia. Täydennyskoulutus tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen, pätevöitymiseen sekä verkostoitumiseen niin tutkijoiden kuin muiden opettajien kanssa.

Koulutukseen haetaan sähköisellä lomakkeella: https://www.jyu.fi/science/yhteistyo/taydennyskouolutusform. Hakuaika loppuu 21.5.2017.

Lisätietoja ja ohjelma:

Opettajien LUMA-klubit elokuussa

LUMA-klubi on luokan- ja aineenopettajien täydennyskoulutus päivä, jonka LUMA-KS järjestää yhteistyössä Jyväskylän yliopiston kemian laitoksen kanssa. Tämän vuoden LUMA-klubeissa valjastetaan kotitalousluokka tieteen tekoon!

LUMA-klubi aineenopettajille ke 2.8.: Keittiökemiaa kera molekyyligastronomian. LUMA-klubi on tarkoitettu sekä yläkoulun että lukion kemian opettajille.

LUMA-klubi luokanopettajille to 3.8.: Luonnontieteet löytyvät keittiöstä! LUMA-klubi on tarkoitettu kaikille 0.-6. luokka-asteilla työskenteleville opettajille.

LUMA-klubit ja kurssilla jaettava materiaali ovat opettajille ilmaisia. Tarkempi aikataulu ja ohjelma julkaistaan myöhemmin. Koulutukset ovat Jyväskylän normaalikoulun kotitalousluokassa. Voit esittää toiveita koulutuksen sisällöstä ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittautuminen LUMA-klubiin LUMA-KS:n sivulla osoitteessa: www.jyu.fi/luma/taydennyskoulutukset/ilmoittautumislomake