Välineistöpankki

Välineistöpankki on maksuton mahdollisuus kouluille, opettajille ja muille toimijoille lainata luonnontieteisiin, matematiikkaan ja teknologiaan liittyvää opetusvälineistöä. Saatavilla on laboratoriovälineistöä, robotteja, digitaalisia mikroskooppeja sekä paljon muuta. Välineistöpankin kautta voit myös varata materiaalipankin kerhosisältöihin tarvittavat välineet. Tutustu lainattavaan välineistöön tarkemmin tästä.

Lainataksesi välineitä, sinun tulee rekisteröityä välineistöpankin käyttäjäksi toimivalla sähköpostiosoitteella. Tämän jälkeen voit varata haluamasi tuotteet. Tarkemmat ohjeet välineistöpankin käyttöön löydät täältä.

Välineet ovat noudettavissa LUMATE-luokasta (Tampereen teknillinen lukio, Hepolamminkatu 10) ennalta sovittuna ajankohtana. Huomioithan, ettei tilassa ole päivystystä ja sovit lainan noudosta ja palautuksesta vähintään 3vrk etukäteen.

Välineistöpankkiin voit rekisteröityä täältä valineistopankki.lumate.fi

Ota yhteyttä:

Lainoihin ja välineistöön liittyvät asiat: lumate@lumate.fi tai koordinaattori Laura Salkonen, laura.salkonen@tut.fi, puh. 050 4479 335

Välineistöpankin tekniseen toimivuuteen liittyvät asiat: Esa Parkkila, esa.parkkila@tamk.fi

Palaa arkistoon