Koulutukset ja kurssit – Pirkanmaa

LUMATIKKA – Matematiikan opetuksen ja oppimisen täydennyskoulutusohjelma 2018-2019

LUMATIKKA-ohjelma (15 op) on täydennyskoulutusohjelma matematiikan parissa työskentelevälle opetushenkilöstölle varhaiskasvattajista toisen asteen opettajiin. Koulutuksen tavoitteena on kehittää kaikilla asteilla työskentelevien opettajien matemaattista osaamista ja pedagogisia taitoja. Koulutus on Opetushallituksen rahoittama ja kohderyhmiin kuuluville maksutonta.

Hankevaiheessa koulutus toteutetaan sulautettuna opetuksena, joka sisältää sekä verkossa että lähiopetuksessa suoritettavia osia. Lähiopetuspäiviä myös Tampereella syksyllä 2018. Lisätiedot ja ilmoittautuminen: https://lumatikka.luma.fi/.

 

Innolla oppien matematiikkaa – opetuksen iltapäivä 23.8.2018 Tampereen yliopistolla

Kuinka yhä useammat oppilaat saadaan innostumaan matematiikasta ja valitsemaan jatko-opiskelupaikka matematiikkaa hyödyntävältä tieteenalalta? Miten nuorten matematiikan osaamista voidaan parantaa? Tervetuloa opetuksen iltapäivään, jossa edellä mainittuja teemoja pohditaan nykyisen OPS:n näkökulmasta.

Lataa pdf-mainos: Innolla oppien matematiikkaa

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: https://events.uta.fi/fthd2018/opetusiltapaiva/

 

Tutkivaa oppimista mittalaitteilla Tampereen ammattikorkeakoululla ti 27.3. StarT-tiedefestivaalien yhteydessä

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: https://www.lumate.fi/2018/03/08/taydennyskoulutusta-mobiililaboratorio-oppimiskokonaisuuksista/

 

 

Palaa arkistoon