Leirit

Kesäleirit 2018

LUMATE-keskuksen suositut tiedekesäleirit järjestetään jälleen kahdella ensimmäisellä kesälomaviikolla.

Leireillä tutustutaan monipuolisesti erilaisiin teemoihin luonnontieteiden, matematiikan ja teknologian parista. Ohjelma sisältää mm. erilaisia tiedekokeita, robotiikkaa, tutkimista, vierailuja, pelailua sekä mukavaa yhdessäoloa.

Aika: 4.-8.6. sekä 11.-15.6. 2018. Leirit ovat päiväleirejä, ma-pe klo 9-15.

Paikka: Tampereen teknillinen lukio, Hepolamminkatu 10, 33720 Tampere. Lisäksi teemme leirikohtaisesti vierailuja esim.  Museokeskus Vapriikkiin, Tampereen teknilliselle yliopistolle sekä yrityksiin.

Ohjaajat: Leirejä ohjaavat LUMATE-keskuksen innostavat ja osaavat ohjaajat, jotka ovat pääosin Tampereen teknillisen yliopiston ja Tampereen yliopiston luonnontieteiden ja/tai kasvatustieteiden opiskelijoita. Jokaisella leirillä on 4 ohjaajaa.

Hinta: 75€ sis. lämpimän lounaan, tapaturmavakuutuksen ja ohjelman ml. mahdolliset kuljetukset vierailukohteisiin.

Ilmoittautuminen leireille avataan ke 25.4. klo 12.00. Jokaiselle leirille mahtuu 20 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittautumalla mukaan sitoudut maksaman leirimaksun.

Tiedekesäleirit 7-9-vuotiaille (leirit ovat samansisältöiset)

Tiedekesäleirit 10-12 –vuotiaille (leirit ovat samansisältöiset)

Tiedekesäleiri 13-15-vuotiaille

       

Tunnelmia kesän 2017 leireiltä, joissa mm. soitettiin banaanipianoa, tutustuttiin Nao-robottiin, tehtiin jännittäviä tiedekokeita ja tutustuttiin Tampereen teknillisen yliopiston geolaboratorioon sekä ajeltiin robottibussilla.

Lisätietoja: Tampereen LUMATE-keskus, koordinaattori Laura Salkonen, laura.salkonen@tut.fi, puh. 050 4479 335

Palaa arkistoon