LUMATE-keskus hakee tutkimusapulaista

Etsimme lapsuuden sankaria, joka omaa timanttiset vuorovaikutustaidot ja jonka koordinointikyvyt ovat silkkaa rautaa. Myös sujuvista viestintätaidoista on apua, kun täytämme tehtävää.

LUMATE-keskuksessa on haettavana määräaikainen LUMATE-tutkimusapulaisen tehtävä, joka täytetään maaliskuusta 2018 alkaen ja päättyen 31.12.2018.

LUMATE-keskuksen tavoitteena on innostaa lapsia ja nuoria luonnontieteiden, matematiikan ja tekniikan harrastamiseen ja oppimiseen järjestämällä mm. tiedeleirejä, -kerhoja ja -tapahtumia. LUMATE-keskuksen tärkeitä tehtäviä ovat myös koulujen opettajien tukeminen, tieteellisyyden välittäminen kouluihin ja sen integrointi opetukseen sekä opettajien täydennyskoulutuksen järjestäminen. LUMATE-keskus toimii yhteistyössä koulujen, yliopistojen ja elinkeinoelämän kanssa.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lue työpaikkailmoitus kokonaisuudessaan TTY:n  Avoimet työpaikat -sivuilta ja jätä hakemuksesi sähköisellä lomakkeella viimeistään maanantaina 5.3.2018. Nyt kannattaa toimia nopeasti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Liitä hakemukseesi CV ja opintorekisteriote.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Susanna Petäjistö, susanna.petajisto(at)tut.fi, puh. 040 198 1329

Teksti: Riikka Laakso

Palaa arkistoon