(PERUTTU) Opettajien Arduino-koulutus 20.11.

Ohjelmointia ja elektroniikkaa Arduinon avulla!

Koulutus on valitettavasti peruuntunut tältä syksyltä. 

Mitä: Arduino-koulutus opettajille.

Milloin: Tiistaina 20.11.2018 kello 15-18.

Missä: Tampereen teknillinen lukio, Hepolamminkatu 10, L-rakennus, 2. krs.

Koulutuksen tarkoituksena on antaa tukea ohjelmoinnin ja elektroniikan opettamisessa sekä niiden yhdistämisessä arkielämän tilanteisiin. Koulutus ei edellytä aiempaa kokemusta ohjelmoinnista tai elektroniikasta, ja se sopii esimerkiksi yläkoulun tai lukion opettajille. Iltapäivän aikana käydään läpi Arduinon perusteet kahden työn avulla. Nämä työohjeet on helppo ottaa sellaisenaan käyttöön oppilaiden kanssa tai soveltaa niitä haluamallaan tavalla.

Koulutukseen mahtuu 16 osallistujaa.

 

 

Palaa arkistoon