Café Scientifique 20.11. – Tarvitaanko kaupunkiviheralueita?

Café Scientifique – Tiedekahvila
Ti 20.11.2018 klo 18:00
Paikka: Lehmus-sali, Pääkirjasto Metso
Pirkankatu 2, 33101 Tampere

Professori Heikki Setälä: Tarvitaanko kaupunkiviheralueita?

Kaupunkimiljööt tiivistyvät alati vehreiden puistoalueiden muuttuessa betoniksi ja asfaltiksi. Mikä on ekosysteemipalveluiden merkitys kaupungeissa ja missä määrin ne vaikuttavat esimerkiksi ilmanlaatuun tai hulevesiin? Entä millaista on kestävä kaupunkisuunnittelu? Tule kuulemaan konkreettiset faktat ja keskustelemaan lisää tästä ajankohtaisesta aiheesta. Asiantuntijana toimii kaupunkiekosysteemitutkimuksen professori Heikki Setälä Helsingin yliopistosta.

Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin. Lämpimästi tervetuloa!

Lataa pdf-mainos tästä.

 

Palaa arkistoon