Café Scientifique 4.12.: Molekyylistä lääkeaineeksi – lääkeaineesta lääkkeeksi

Café Scientifique – Tiedekahvila
Ti 4.12.2018 klo 18:00
Paikka: Lehmus-sali, Pääkirjasto Metso
Pirkankatu 2, 33101 Tampere

Ass. Prof. Timo Laaksonen: Molekyylistä lääkeaineeksi – lääkeaineesta lääkkeeksi

Lääkkeet ovat kalliita ja monimutkaisia kehittää. Paljon puhutaan myös biolääkkeistä ja jopa nanolääkkeistä. Mutta minkälaisia molekyylejä lääkkeet oikeastaan sisältävät? Miten sellainen löydetään ja mitä vaiheita lääkekehitykseen kuuluu? Timo Laaksonen Tampereen teknillisen yliopiston kemian ja biotekniikan laitokselta avaa aihetta omin sanojensa mukaan ”mielenkiintoisalle tutkimusalueelle eksyneen kemistin näkökulmasta”.

Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin. Lämpimästi tervetuloa!

Lataa pdf-mainos tästä.

 

Palaa arkistoon