Business meets luonnontieteet – uudenlainen kurssikokonaisuus nuorille

Business meets luonnontieteet

Fyysikosta toimitusjohtajaksi tai myyntitykistä suoraan virtuaalitodellisuuteen? Millainen on palvelumuotoilijan tai bioanalyytikon päivä? Entäpä mitä tapahtuu kuvausstudion lavasteissa tai mobiililaitteiden tutkimusyksikössä? Ajatteletko tietäväsi, mille alalle kouluttaudut ja millaisia työtehtäviä se tuo tullessaan? Tampereen LUMATE-keskus ja yhteistyöyritykset tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä mukaan näkemään ja kokemaan, mitä erilaisten työtehtävien parissa tapahtuu. Tule kumoamaan ennakkokäsityksesi tai löytämään itseäsi kiinnostava polku kohti tulevaisuuden poikkitieteellistä ja monimuotoista työelämää.

Tarjolla on mielenkiintoisia uratarinoita, toiminnallista tekemistä sekä verkostoitumismahdollisuuksia!

Kenelle?

Toisen asteen opiskelijoille sekä yläkoulun 8.- 9.-luokkalaisille.

Missä ja milloin?

Aika: Tiistaisin 5.2.-19.3.2019 kello 15-17, yhteensä 6 kahden tunnin kurssikertaa (ei hiihtolomaviikolla 26.2.).
Paikka: Yhteistyöyritykset  (Tampereen alueella hyvien bussiyhteyksien varrella)

Miten?

Kurssi on täynnä ja ilmoittautuminen on päättynyt! Mikäli haluat ilmoittautua varasijalle, ole yhteydessä sähköpostitse lumate(at)lumate.fi.

Ilmoittautuminen avataan 20.12.2018. kello 12

Ilmoittautuessa kysytään osallistujan yhteystietojen (nimi, puhelinnumero, sähköposti) lisäksi myös huoltajan puhelinnumeroa ja sähköpostia.

Kurssille mahtuu 20 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Puolet paikoista on varattu yläkouluikäisille ja puolet toisen asteen opiskelijoille. Tiedotamme kurssille valittuja viimeistään 22.01.2019 mennessä ja kerromme tarkemmin aikataulusta ja käytännön järjestelyistä. Kurssista saa todistuksen, jolla voi hakea suoritusmerkintää lukio-opintoihin.

Kurssin tarjoavat yhteistyössä

Lisätietoa:
Toiminnanjohtaja Susanna Petäjistö
susanna.petajisto@tuni.fi
puh. 040 198 1329

Koordinaattori Eeva Mäkelä
eeva.makela@tuni.fi
puh. 050 447 8428

Palaa arkistoon