Yläkoulun matematiikan kertauskurssi hiihtolomaviikolla

Yläkoulun matematiikan kertauskurssi

Mitä: Ensisijaisesti 9.luokkalaisille suunnattu yläkoulun matematiikan kertauskurssi. Kurssilla kerrataan yläkoulun matematiikan oppisisältöjä toiminnallisesti keskittyen opetussuunnitelman tämän hetken keskeisimpiin ja ongelmallisimpiin sisältöihin sekä luodaan yhteyksiä eri aihealueiden välille. Kurssi on kehitetty siten, että se soveltuu yhtälailla lähtötasoltaan heikommille kuin vahvemmillekin osaajille. Kurssin opettajat ovat uuden Tampereen yliopiston loppuvaiheen matematiikan aineenopettajaopiskelijat LuK Ville-Veikko Lähteenmäki, TkK Robin Hamdi sekä TkK Vikke Vuorenpää.  Kurssi on osa uudessa Tampereen yliopistossa tehtäviä opinnäytetöitä.

Missä: Tampereen yliopiston keskustakampuksella, Tampereen yliopiston normaalikoulun tiloissa (Ratapihankatu 55, 33100 Tampere)

Milloin: Koulujen hiihtolomaviikolla, ma 25.2.- pe 1.3.2019, klo 9-15

Hinta: 100€

Ilmoittautuminen: Kurssille otetaan 40 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen verkkolomakkeella: https://link.webropolsurveys.com/S/073E0E8A108651B2  Lähetämme infokirjeen ilmoittautuneille tammikuun loppuun mennessä.

Lisätietoja: Tampereen LUMATE-keskus, lumate@lumate.fi, Toiminnanjohtaja Susanna Petäjistö, susanna.petajisto@tuni.fi, puh. 040 198 1329

Palaa arkistoon