Yläkoulun matematiikan kertauskurssi hiihtolomaviikolla

Yläkoulun matematiikan kertauskurssi

Mitä: Ensisijaisesti 9.luokkalaisille suunnattu yläkoulun matematiikan kertauskurssi. Kurssilla kerrataan yläkoulun matematiikan oppisisältöjä toiminnallisesti keskittyen opetussuunnitelman tämän hetken keskeisimpiin ja ongelmallisimpiin sisältöihin sekä luodaan yhteyksiä eri aihealueiden välille. Kurssi on kehitetty siten, että se soveltuu yhtälailla lähtötasoltaan heikommille kuin vahvemmillekin osaajille. Kurssin opettajat ovat uuden Tampereen yliopiston loppuvaiheen matematiikan aineenopettajaopiskelijat LuK Ville-Veikko Lähteenmäki, TkK Robin Hamdi sekä TkK Vikke Vuorenpää.  Kurssi on osa uudessa Tampereen yliopistossa tehtäviä opinnäytetöitä.

Missä: Tampereen yliopiston keskustakampuksella, Tampereen yliopiston normaalikoulun tiloissa (Ratapihankatu 55, 33100 Tampere)

Milloin: Koulujen hiihtolomaviikolla, ma 25.2.- pe 1.3.2019, klo 9-15

Hinta: 100€

Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen viikonlopun 23.-24.2. aikana onnistuu vielä alla olevalla verkkolomakkeella. Riittää, että kurssilainen saapuu paikalle maanantaina kello 8:50. Tällöin tarkempi infokirje ja maksutiedot lähetetään alkuviikosta. Ilmoittautuminen verkkolomakkeella: https://link.webropolsurveys.com/S/073E0E8A108651B2  

Infokirje ja maksutiedot on lähetetty tähän mennessä osallistuneille. Seuraamme uusia ilmoittautumisia ja lähetämme kirjeen muutaman päivän sisällä.

Lisätietoja: Tampereen LUMATE-keskus, lumate@lumate.fi, Koordinaattori Eeva Mäkelä, eeva.makela@tuni.fi, puh. 050 447 8428

Palaa arkistoon