Lasten akatemia

Tunnet varmaan jonkun, joka on opiskellut yliopistossa. Ehkä opettajasi, vanhempasi tai lääkäri, jonka vastaanotolla olet käynyt? Yliopisto on kuin koulu aikuisille. Tampereen lasten akatemiassa on luentoja kiinnostavista aiheista, viisaita opettajia ja professoreja, luentosali ja luennoista saatava opintokirja. Aivan niin kuin oikeassa yliopistossa! Lasten akatemian tarkoituksena on innostaa Sinua kyselemään, ottamaan selvää ja tutkimaan. Lasten akatemiassa voit opiskella, jos olet 7-10 -vuotias. Luennoille ei tarvitse ilmoittautua. Luennot on tarkoitettu lapsille, tarvittaessa myös heidän henkilökohtaiset avustajansa ovat tervetulleita.

Lisätiedot: http://www.uta.fi/lastenakatemia/

Tulevat lasten akatemiat

Lauantaina 4.5. klo 11.00-12.00 Tampereen yliopiston keskustakampuksella (Kalevantie 4), Päätalo, luentosali A1.

Tietokirjailija ja tohtorikoulutettava Sami Keto tarkastelee työkseen ihmisen ja muun elämän välistä suhdetta. Tälla lasten akatemian luennolla syvennymmekin Samin johdolla pohtimaan, miten voisimme paremmin jakaa maapalloa muun elämän kanssa.

Lue lisää: https://www.tuni.fi/fi/ajankohtaista/tampereen-lasten-akatemia-miksi-olemme-osa-luontoa

Lisätietoja: kyosti.koskela@tuni.fi

****************************************************************************************************

Lasten akatemian tekevät Sinulle yhteistyössä

  • • Tampereen yliopisto
  • • Tampereen LUMATE-keskus
  • • Tampereen kaupungin kulttuuri- ja taideyksikkö

Palaa arkistoon