Alkuvuoden tapahtumia kootusti

Alkuvuodesta riittää niin tapahtumia, kursseja kuin koulutuksiakin! Kurkkaa tästä, mitä kaikkea meillä on meneillään.

Avoimia yleisötapahtumia

Vuoden ensimmäinen tiedekahvila järjestetään 22.1. kello 18 pääkirjasto Metsolla. Puhujana Susanna Miettinen aiheenaan Ihmisen varaosat. Tilaisuus on avoin ja maksuton ja sopii esimerkiksi lukiolaisille. Lue lisää tästä.

Tampere-talo täyttyy ohjelmasta lauantaina 26.1. Tieteen päivien merkeissä! Nähtävää ja koettavaa löytyy kaiken ikäisille, lue lisää tästä. LUMATEn tiedetyöpaja tarjoaa lapsiperheille kokemuksia ja kokeiltavaa kello 10-15 välillä.

Uusia kurssikokonaisuuksia nuorille

Yläkoulun matematiikan kertauskurssi  järjestetään hiihtolomaviikolla. Kurssi sopii kaikille 9.-luokkalaisille tavoitteista ja taitotasosta riippumatta. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan tästä.

Business meets luonnontieteet on uudenlainen ja ennennäkemätön kurssikokonaisuus nuorille. Tarjolla on mielenkiintoisia uratarinoita, toiminnallista tekemistä sekä verkostoitumismahdollisuuksia! Lue lisää ja ilmoittaudu tästä.

Täydennyskoulutusta opettajille

Vahva lukukäsite, ymmärtävä yhtälönratkaisu -koulutus järjestetään 16.2. ja 16.3.2019 Tampereella. Koulutus on suunnattu KAIKILLE matematiikkaa opettaville esi-, luokan- ja aineenopettajille. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan tästä.

LUMATIKKA palaa taas Tampereelle! Uusimpaan tutkimustietoon perustuva koulutus toteutetaan usean yliopiston ja ammattikorkeakoulun yhteistyönä LUMA-keskus Suomi –verkoston hallinnoimana. Lue lisää Tampereen tarjonnasta tästä. LUMATIKKA järjestää koulutusta myös verkossa ja ympäri Suomen. Tutustu tästä koko tarjontaan.

Tiedeaktiviteetteja lapsille

Tieteen päivillä 26.1. LUMATEn työpajan lisäksi tarjolla on esimerkiksi Lasten akatemian luento, jossa rohkeudesta kertomassa on lasten psykiatrian professori Kaija Puura. Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille noin 7-10-vuotiaille. Lue lisää tästä.

Suositut tiedepysäkkimme sekä tiedekerhomme polkaistaan käyntiin loppukeväästä. Tiedotamme lisää myöhemmin, seuraathan kotisivujamme!

 

 

Palaa arkistoon