Tiedetyöpaja ja lasten akatemian luento Tieteen päivillä 26.1.

Tieteen päivät lauantaina 26.1.2019 Tampere-talossa

Tieteen päivät on kaiken ikäisille suunnattu tapahtuma, jossa eri alojen tutkijat kertovat kiinnostavasti tieteestä sekä sen mahdollisuuksista. Esillä on myös paljon nähtävää ja koettavaa niin lapsille, nuorille kuin aikuisillekin. Kurkkaa koko ohjelma tästä. Psst! Muistathan myös Nuorten päivän 25.1., lue lisää ohjelmasta tästä!

LUMATE-keskuksen tieteentekijän työpaja

Tila: Puistolämpiö 1, Tampere-talo
Aika: Työpisteet ovat avoinna välillä 10-15

Saatko banaanit soimaan tai robottipallot liikkeelle? Entä voitko luottaa näkemääsi vai voivatko omat aivomme huijata meitä? Ole ennakkoluuloton tieteentekijä ja tule rohkeasti kokeilemaan ja kokemaan Tampereen LUMATE-keskuksen työpajaan. Tarjolla hauskaa tiedetekemistä kaiken ikäisille lapsille. Tervetuloa koko perheen voimin! Työpaja on avoin ja maksuton.

Lasten akatemian luento rohkeudesta

Tila: Sorsapuisto -sali, Tampere-talo
Aika: Kello 11-12

Mitä on rohkeus ja mitä tarkoittaa olla uhkarohkea? Voiko rohkeutta olla ilman pelkoa? Missä pelko aivoissa syntyy ja miksi? Lastenpsykiatrian professori Kaija Puura tutkii lasten tunne-elämän kehitystä ja kertoo luennossaan ihmisen pelkojen ja rohkeuden tarkoituksesta sekä yksilön että ihmiskunnan kannalta. Lue lisää tästä.

 

 

Palaa arkistoon