Kevään kerhoissa muutama paikka vapaana!


Muutama kerhopaikka etsii vielä innokasta osallistujaa! Paikkoja on vapaana sekä 4.-6.-luokkalaisten Luovaa luonnontiedettä-kerhossa että Micro:bits -ohjelmointikerhossa. Kerhoihin otetaan mukaan nyt myös 3.-luokkalaisia.

Ilmoittautuminen näihin kerhoihin sähköpostitse osoitteeseen laura.salkonen@tuni.fi. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä!

Micro:bits –ohjelmointikerho (3.-6.lk)

Tässä kerhossa tutustutaan pieniin, taskukokoisiin Micro:bit -tietokoneisiin. Micro:bitillä voi tehdä nopeasti ja helposti pieniä koodeja hyödyntäen painonappeja, ravistusta tai muita toiminnallisuuksia tai yhdistää sen erilaisiin sensoreihin. Kerhon aikana ohjelmoidaan micro:bitillä peli ja jokin vapaavalintainen oma projekti kuten robotti tai peli. Kesto 6 kertaa á 1,5h.

Aika: tiistaisin klo 17-18:30, viikoilla 10-15, LUMATE-luokka, Tampereen teknillinen lukio, Hepolamminkatu 10, L-talo

STEAM  ̶  Luovaa luonnontiedettä (3.-6.lk)

Opi ja oivalla luonnontieteitä uudessa valossa! Tässä tiedettä ja teknologiaa taiteen keinoin yhdistävässä kerhossa päästään yhdistämään taide ja robotiikka sekä 3D ja rakentelu. Luovuus ja teknologia tukevat toisiaan ja avaavat uudenlaiset mahdollisuudet omien ideoiden toteuttamiselle mm. liikkuvan kuvan ja äänen keinoin. Kesto 8 kertaa á 1h.

Vaihtoehto 1 (Hervanta): Keskiviikkoisin klo 18.30-19.30, viikot 10-17, STEAM – Luovaa luonnontiedettä, 3.-6.lk, LUMATE-luokka, Tampereen teknillinen lukio, Hepolamminkatu 10, L-talo

Vaihtoehto 2 (Keskusta): Torstaisin klo 18:30-19:30, viikot 10-19, STEAM – Luovaa luonnontiedettä, 3.-6.lk, Luonnontieteen luokka, Tampereen yliopiston Virta-rakennus, Åkerlundinkatu 5

Palaa arkistoon