Keväällä riittää tarjontaa lukiolaisille ja toisen asteen opiskelijoille!

Kevääseemme mahtuu paljon kiinnostavaa toisen asteen opiskelijoille suunnattua sisältöä. Kurkkaa alta kootusti tarjontamme.

Molekyylibiologian perusteet -viikonloppukurssi 22.-24.3.

Tutustu Life science-tutkijan elämään ja molekyylibiologian perustöihin lukiolaisten omalla laboratoriokurssilla! Kurssilla tutustutaan molekyylibiologian perusmenetelmiin tekemällä itse DNA- ja proteiinitöitä.

Kurssi järjestetään viikonlopputoteutuksena 22.-24.3. Kaupin kampuksella. Kurssille otetaan 40 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssin hinta on 100€. Lue lisätiedot ja ilmoittaudu täältä.

LUMATE -kurssi huhti-toukokuussa

Tule kurkkaamaan uuden Tampereen yliopiston kampuksille ja tieteenaloille! Kurssilla tutustutaan laaja-alaisesti matemaattis-luonnontieteellis-teknisiin tieteenaloihin ja aiheita löytyy molekyylimallinnuksesta robotiikkaan.

Kurssi vastaa laajuudeltaan yhtä lukiokurssia ja se järjestetään 5. jaksossa tiistaisin ja torstaisin. Kurssille otetaan 30 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä ja se on osallistujille maksuton. Katso tarkempi aikataulu ja ilmoittaudu tästä.

Kevään tiedekahvilat

Tiedekahvilat ovat kaikille avoimia ja maksuttomia yleisöluentoja ajankohtaisista aiheista. Luennoitsijoina nähdään tieteen piiristä oman alansa huippuja; tutkijoita, professoreita, tieteen popularisoijia ja muita asiantuntijoita. Aiheet soveltuvat hyvin tukemaan lukiolaisten opintoja.

Tiedekahvila kokoontuu Tampereen pääkirjasto Metson Lehmus-salissa koulukuukausittain. Katso ajankohdat ja aiheet tästä.

Palaa arkistoon