Tampereen LUMATE-keskus Osa LUMA-keskus Suomea

Luonnontieteet | Matematiikka | Teknologia
Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Haetaan LUMATE-koordinaattoria

22.12.2016 @ 08:00 - 12.1.2017 @ 23:55

LUMATE-koordinaattori
LUMATE-keskuksen tavoitteena on innostaa lapsia ja nuoria luonnontieteiden, matematiikan ja tekniikan harrastamiseen ja oppimiseen järjestämällä mm. tiedeleirejä, -kerhoja ja -tapahtumia. LUMATE-keskuksen tärkeitä tehtäviä ovat myös koulujen opettajien tukeminen, tieteellisyyden välittäminen kouluihin ja sen integrointi opetukseen sekä opettajien täydennyskoulutuksen järjestäminen. LUMATE-keskus on Tampereen kolmen korkeakoulun yhteinen organisaatio, joka on sidoksissa elinkeinoelämään ja koulumaailmaan. LUMATE-keskus on osa valtakunnallista LUMA-keskus Suomi -verkostoa.

LUMATE-koordinaattorin tehtävänä on toteuttaa LUMATE-keskuksen ja LUMA-keskus Suomen perustehtävien koordinointia, suunnittelua ja kehittämistä tiiviissä yhteistyössä LUMATE-keskuksen toiminnanjohtajan sekä strategisen johdon (ohjausryhmän) kanssa. Koordinaattori toimii LUMATE-keskuksen toiminnanjohtajan apuna eri tehtävänantojen mukaisesti.

LUMATE-keskuksen koordinaattorina suunnittelet, markkinoit ja toteutat lapsille, nuorille ja opettajille suunnattuja toimintoja, tapahtumia, työpajoja ja kursseja. Teet tiivistä yhteistyötä LUMATE-ohjaajien, opettajien, lasten vanhempien ja muiden sidosryhmien kanssa. Huolehdit LUMATE-luokan tilaan liittyvistä asioista ml. turvallisuusasiat ja tarvehankinnat. Tehtäviisi kuuluvat myös toiminnasta tiedottaminen sekä muut viestintätehtävät. Koordinaattorin edellytetään osallistuvan myös kansallisten LUMA-hankkeiden valmisteluun ja koordinointiin.

Työpaikkailmoitus:http://www.tut.fi/fi/tietoa-yliopistosta/tty-tyonantajana/avoimet-tyopaikat/index.htm

Oikotie: https://tyopaikat.oikotie.fi/avoimet-tyopaikat/lumate-koordinaattori/986886

Mol: http://www.mol.fi/tyopaikat/tyopaikkatiedotus/haku/hae.htm?lang=fi&hakusana=lumate

 

Tarkemmat tiedot

Alkaa:
22.12.2016 @ 08:00
Loppuu:
tammikuu 12 @ 23:55